divendres, 14 de setembre del 2012

Copa Catalunya Sant Esteve d'en Bas

Aquest 11 de setembre els nostres corredors cadets i infantils amb els  seus respectius entrenadors Paco Galvez i Jose A. Gordillo van anar a corre al preciós poble de Sant Esteve d'en Bas.

Els resultats del cadets son els següents:

Joel Seco: 10è general (4t cadet 1r any)
Aitor Ruiz: 12è general (5è cadet 1r any)
Oriol Beltran: 15è general
Sergi Carbonell: 16è general (6è cadet 1r any)
Fernando Gomez: 19è general (7è cadet 1r any)
Alex Zamorano: 25è general (10è cadet 1r any)

Crònica de la cursa infantil publicada al Diari de Vilanova:

El passat dimarts 11 de setembre, diada de Catalunya, es va celebrar a la localitat de Sant Esteve d'en Bas la Copa Catalana de ciclisme infantil.
A destacar la cursa que varen fer els nens de l'escola de ciclisme de Vilanova tot i el calor. Mencionar que no hi va haver cap caiguda.
La prebenjamina Nerea Gordillo va quedar en 1a posició. En Joel Díaz a la seva categoria de promesa va quedar en 2 lloc. Carolina Miranda va fer una molt bona carrera quedant la 1a en categoria de principiants de 2n any. Els alevins Nerea Ruiz i Genís Escoté varen quedar respectivament en 1a i 6a posició. En infantils de 1r any a destacar la gran carrera que va fer Edgar Curto que va quedar 2n, Pol Hernández va quedar 5e i Renato Garcia va quedar el 15è. En infantils de 2n any Sergi Olià es va classificar en 11a posició. Hem de mencionar a Abel Gordillo , principiant de 2n any, que va tenir que abandonar la cursa per una tendinitis. Li desitgem una ràpida recuperació.